Preview

Topical biotechnology

Advanced search

ИССЛЕДОВАНИЕ ДОЗОВЫХ ЗАВИСИМОСТЕЙ КОНЦЕНТРАЦИЙ ЛЕТУЧИХ ОРГАНИЧЕСКИХ СОЕДИНЕНИЙ ДЛЯ ОЦЕНКИ СТЕПЕНИ ОКИСЛЕНИЯ ПРОДУКТОВ ЖИВОТНОГО И РАСТИТЕЛЬНОГО ПРОИСХОЖДЕНИЯ ПОСЛЕ РАДИАЦИОННОЙ ОБРАБОТКИ

https://doi.org/10.20914/2304-4691-2023-1-49-50

About the Authors

О. Хмелевский
Московский государственный университет имени М.В. Ломоносова
Russian Federation


У. Близнюк
Московский государственный университет имени М.В. Ломоносова
Russian Federation


П. Борщеговская
Московский государственный университет имени М.В. Ломоносова
Russian Federation


В. Ипатова
Московский государственный университет имени М.В. Ломоносова
Russian Federation


А. Никитченко
Московский государственный университет имени М.В. Ломоносова
Russian Federation


Т. Болотник
Московский государственный университет имени М.В. Ломоносова
Russian Federation


С. Золотов
Московский государственный университет имени М.В. Ломоносова
Russian Federation


А. Черняев
Московский государственный университет имени М.В. Ломоносова
Russian Federation


Д. Юров
Московский государственный университет имени М.В. Ломоносова
Russian Federation


И. Родин
Московский государственный университет имени М.В. Ломоносова Первый МГМУ им. И.М. Сеченова Минздрава России
Russian Federation


References

1. Global Industry Analysts. Food Irradiation Trends: Global Strategic Business Report; Global Industry Analysts: San Jose, CA, USA, 2023; 196p.

2. Bliznyuk, U.; Avdyukhina, V.; Borshchegovskaya, P.; Bolotnik, T.; Ipatova, V.; Nikitina, Z.; Nikitchenko, A.; Rodin, I.;

3. Studenikin, F.; Chernyaev, A.; et al. Effect of electron and X-ray irradiation on microbiological and chemical parameters of chilled turkey. Sci. Rep. 2022, 12, 750.

4. Brewer, S. Irradiation effects on meat color – A review. Meat Sci. 2004, 68, 1–17.

5. Bliznyuk, U. et al. Research into Gas Chromatography–Mass Spectrometry (GC-MS) for Ensuring the Effect of 1 MeVAccelerated Electrons on Volatile Organic Compounds in Turkey Meat. Separations 2022, 9, 227.


Review

For citations:


 ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,   . Topical biotechnology. 2023;(1):49-50. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2304-4691-2023-1-49-50

Views: 94


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2304-4691 (Print)