Preview

Topical biotechnology

Advanced search

ФЕРМЕНТАЦИЯ ЗЕРНОВЫХ КУЛЬТУР СТАРТЕРНЫМИ И ПРОБИОТИЧЕСКИМИ ШТАММАМИ МОЛОЧНОКИСЛЫХ БАКТЕРИЙ

https://doi.org/10.20914/2304-4691-2023-1-42

About the Authors

К. Моисеенко
Институт биохимии им. А.Н. Баха
Russian Federation


Е. Ландесман
Институт биохимии им. А.Н. Баха
Russian Federation


И. Рожкова
Всероссийский научно-исследовательский институт молочной промышленности
Russian Federation


Т. Федорова
Институт биохимии им. А.Н. Баха
Russian Federation


Review

For citations:


 ,  ,  ,   . Topical biotechnology. 2023;(1):42. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2304-4691-2023-1-42

Views: 126


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2304-4691 (Print)