Preview

Topical biotechnology

Advanced search

ПОЛУЧЕНИЕ ТЕРМОСТАБИЛЬНЫХ МУТАНТНЫХ ФОРМ КСИЛАНАЗЫ Е PENICILLIUM CANESCENS И ФИТАЗЫ ASPERGILLUS NIGER

https://doi.org/10.20914/2304-4691-2022-1-229-231

About the Authors

Ю. Денисенко
ФГУ «Федеральный исследовательский центр «Фундаментальные основы биотехнологиии» РАН»
Russian Federation


А. Доценко
ФГУ «Федеральный исследовательский центр «Фундаментальные основы биотехнологиии» РАН»
Russian Federation


О. Короткова
ФГУ «Федеральный исследовательский центр «Фундаментальные основы биотехнологиии» РАН»
Russian Federation


А. Рожкова
ФГУ «Федеральный исследовательский центр «Фундаментальные основы биотехнологиии» РАН»
Russian Federation


А. Синицын
ФГУ «Федеральный исследовательский центр «Фундаментальные основы биотехнологиии» РАН»
Russian Federation


References

1. Exogenous enzymes in monogastric nutrition - their current value and future benefits. Bedford M.R. Animal Feed Scienceand Technology Volume 86, Issues 1-2, 31 July 2000, Pages 1-13.

2. Enzymes in the Animal Feed Industry. B.K. Ojha. Chapter 7. Enzymes in Food Biotechnology Production, Applications, and Future Prospects, 2019, Pages 93-109.

3. The evolution and application of enzymes in the animal feed industry: the role of data interpretation. Michael R. Bedford. British Poultry Science Volume 59, 2018 - Issue 5, Pages 486-493.

4. Microbial Enzymes and Their Applications in Food Industry: A Mini-Review. Michael O. Okpara. Advances in Enzyme Research Volume 10 No.1, March 2022.

5. Significance of phytic acid and supplemental phytase in chicken nutrition: a review. Singh P World’s Poult Sci J 64:553-580, 2008.

6. The use ofNSP enzymes in poultry nutrition: myths and realities. U. Aftab and M.R. Bedford. Cambridge University Press: 19 March 2018.


Review

For citations:


 ,  ,  ,  ,   . Topical biotechnology. 2022;(1):229-231. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2304-4691-2022-1-229-231

Views: 30


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2304-4691 (Print)