ПОЛУЧЕНИЕ ТЕРМОСТАБИЛЬНЫХ МУТАНТНЫХ ФОРМ КСИЛАНАЗЫ Е PENICILLIUM CANESCENS И ФИТАЗЫ ASPERGILLUS NIGER
https://doi.org/10.20914/2304-4691-2022-1-229-231
Об авторах
Ю. А. ДенисенкоРоссия
А. С. Доценко
Россия
О. Г. Короткова
Россия
А. М. Рожкова
Россия
А. П. Синицын
Россия
Список литературы
1. Exogenous enzymes in monogastric nutrition - their current value and future benefits. Bedford M.R. Animal Feed Scienceand Technology Volume 86, Issues 1-2, 31 July 2000, Pages 1-13.
2. Enzymes in the Animal Feed Industry. B.K. Ojha. Chapter 7. Enzymes in Food Biotechnology Production, Applications, and Future Prospects, 2019, Pages 93-109.
3. The evolution and application of enzymes in the animal feed industry: the role of data interpretation. Michael R. Bedford. British Poultry Science Volume 59, 2018 - Issue 5, Pages 486-493.
4. Microbial Enzymes and Their Applications in Food Industry: A Mini-Review. Michael O. Okpara. Advances in Enzyme Research Volume 10 No.1, March 2022.
5. Significance of phytic acid and supplemental phytase in chicken nutrition: a review. Singh P World’s Poult Sci J 64:553-580, 2008.
6. The use ofNSP enzymes in poultry nutrition: myths and realities. U. Aftab and M.R. Bedford. Cambridge University Press: 19 March 2018.
Рецензия
Для цитирования:
Денисенко Ю.А., Доценко А.С., Короткова О.Г., Рожкова А.М., Синицын А.П. ПОЛУЧЕНИЕ ТЕРМОСТАБИЛЬНЫХ МУТАНТНЫХ ФОРМ КСИЛАНАЗЫ Е PENICILLIUM CANESCENS И ФИТАЗЫ ASPERGILLUS NIGER. Актуальная биотехнология. 2022;(1):229-231. https://doi.org/10.20914/2304-4691-2022-1-229-231