Preview

Актуальная биотехнология

Расширенный поиск

ПОЛУЧЕНИЕ ТЕРМОСТАБИЛЬНЫХ МУТАНТНЫХ ФОРМ КСИЛАНАЗЫ Е PENICILLIUM CANESCENS И ФИТАЗЫ ASPERGILLUS NIGER

https://doi.org/10.20914/2304-4691-2022-1-229-231

Об авторах

Ю. А. Денисенко
ФГУ «Федеральный исследовательский центр «Фундаментальные основы биотехнологиии» РАН»
Россия


А. С. Доценко
ФГУ «Федеральный исследовательский центр «Фундаментальные основы биотехнологиии» РАН»
Россия


О. Г. Короткова
ФГУ «Федеральный исследовательский центр «Фундаментальные основы биотехнологиии» РАН»
Россия


А. М. Рожкова
ФГУ «Федеральный исследовательский центр «Фундаментальные основы биотехнологиии» РАН»
Россия


А. П. Синицын
ФГУ «Федеральный исследовательский центр «Фундаментальные основы биотехнологиии» РАН»
Россия


Список литературы

1. Exogenous enzymes in monogastric nutrition - their current value and future benefits. Bedford M.R. Animal Feed Scienceand Technology Volume 86, Issues 1-2, 31 July 2000, Pages 1-13.

2. Enzymes in the Animal Feed Industry. B.K. Ojha. Chapter 7. Enzymes in Food Biotechnology Production, Applications, and Future Prospects, 2019, Pages 93-109.

3. The evolution and application of enzymes in the animal feed industry: the role of data interpretation. Michael R. Bedford. British Poultry Science Volume 59, 2018 - Issue 5, Pages 486-493.

4. Microbial Enzymes and Their Applications in Food Industry: A Mini-Review. Michael O. Okpara. Advances in Enzyme Research Volume 10 No.1, March 2022.

5. Significance of phytic acid and supplemental phytase in chicken nutrition: a review. Singh P World’s Poult Sci J 64:553-580, 2008.

6. The use ofNSP enzymes in poultry nutrition: myths and realities. U. Aftab and M.R. Bedford. Cambridge University Press: 19 March 2018.


Рецензия

Для цитирования:


Денисенко Ю.А., Доценко А.С., Короткова О.Г., Рожкова А.М., Синицын А.П. ПОЛУЧЕНИЕ ТЕРМОСТАБИЛЬНЫХ МУТАНТНЫХ ФОРМ КСИЛАНАЗЫ Е PENICILLIUM CANESCENS И ФИТАЗЫ ASPERGILLUS NIGER. Актуальная биотехнология. 2022;(1):229-231. https://doi.org/10.20914/2304-4691-2022-1-229-231

Просмотров: 29


Creative Commons License
Контент доступен под лицензией Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2304-4691 (Print)