Preview

Topical biotechnology

Advanced search

ВЛИЯНИЕ ОСАЖДАЮЩИХ АГЕНТОВ НА УВЕЛИЧЕНИЕ СЪЕМА СЕМЕННЫХ ДРОЖЖЕЙ В ПИВОВАРЕНИИ

https://doi.org/10.20914/2304-4691-2024-1-23

About the Authors

С. Давыденко
Национальный исследовательский университет ИТМО
Russian Federation


А. Шиленко
Национальный исследовательский университет ИТМО
Russian Federation


М. Кунцова
Национальный исследовательский университет ИТМО
Russian Federation


А. Андреева
Национальный исследовательский университет ИТМО
Russian Federation


References

1. Stewart G. Yeast Flocculation -Sedimentation and Flotation. Fermentation 2018; 4:28. https://doi.org/10.3390/fеrmеntаtiоn4020028

2. Vidgren V, Londesborough J. 125th Anniversary Review: Yeast Flocculation and Sedimentation in Brewing. Journal of the Institute of Brewing 2011; 117:475-87. https://doi.org/10.1002/j. 2050-0416.2011.tb00495.x


Review

For citations:


 ,  ,  ,   . Topical biotechnology. 2024;(1):23. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2304-4691-2024-1-23

Views: 40


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2304-4691 (Print)