Preview

Topical biotechnology

Advanced search

ИНТЕНСИФИКАЦИЯ ПРОИЗВОДСТВА ПЕКТИНА ИЗ СВЕКЛОВИЧНОГО ЖОМА С ПОМОЩЬЮ УЛЬТРАЗВУКОВОЙ И МИКРОВОЛНОВОЙ ЭКСТРАКЦИИ

https://doi.org/10.20914/2304-4691-2024-1-13-17

About the Authors

С. Петров
Московский государственный университет технологий и управления им. К.Г. Разумовского
Russian Federation


С. Филатов
ООО НТ-Пром
Russian Federation


М. Михайличенко
ООО НТ-Пром
Russian Federation


Н. Подгорнова
ООО НТ-Пром
Russian Federation


Review

For citations:


 ,  ,  ,   . Topical biotechnology. 2024;(1):13-17. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2304-4691-2024-1-13-17

Views: 54


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2304-4691 (Print)