Preview

Topical biotechnology

Advanced search

НОВЫЙ ПЛАВЛЕНЫЙ СЫР «СЫРME»

https://doi.org/10.20914/2304-4691-2023-3-32

About the Authors

О. Мусина
Алтайский государственный технический университет им. И.И. Ползунова Федеральный Алтайский научный центр агробиотехнологий
Russian Federation


Е. Нагорных
Алтайский государственный технический университет им. И.И. Ползунова Федеральный Алтайский научный центр агробиотехнологий
Russian Federation


Н. Бондаренко
Алтайский государственный технический университет им. И.И. Ползунова Федеральный Алтайский научный центр агробиотехнологий
Russian Federation


References

1. León-López A., Morales-Peñaloza A., Mar-tínez-Juárez V.M., Vargas-Torres A., Zeugolis D.I., Aguirre-Álvarez G. Hydrolyzed Collagen -Sources and Applications // Molecules. -2019. -24(22):4031. https://doi.org/10.3390/molecules24224031

2. Gulevsky A.K., Shcheniavsky I.I. Collagen: structure, metabolism, production and industrial ap-plication // Biotechnol. Acta. - 2020.

3. -Vol. 13. -№ 5. -P. 42-61. https://doi.org/10.15407/biotech13.05.042

4. Мусина О.Н., Нагорных Е.М. Влияние коллагена на структурно-механические характеристики плавленого сыра // Ползуновский вестник. -2023. -№ 2. -С. 112-118. https://doi.org/10.25712/ASTU.2072-8921.2023.02.014 https://doi.org/10.20914/2304-4691-2023-3-32


Review

For citations:


 ,  ,   . Topical biotechnology. 2023;(3):32. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2304-4691-2023-3-32

Views: 83


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2304-4691 (Print)