Preview

Topical biotechnology

Advanced search

ИССЛЕДОВАНИЕ АНТИОКСИДАНТНОЙ АКТИВНОСТИ ЗЕРНОВОГО ХЛЕБА, ПРИГОТОВЛЕННОГО НА ЗАКВАСКАХ

https://doi.org/10.20914/2304-4691-2023-4-26

About the Authors

С. Китаевская
Казанский национальный исследовательский технологический университет
Russian Federation


О. Решетник
Казанский национальный исследовательский технологический университет
Russian Federation


Д. Камартдинова
Казанский национальный исследовательский технологический университет
Russian Federation


References

1. Пономарева, Е.И. Хлеб из биоактивированного зерна пшеницы повышенной пищевой ценности / Е.И. Пономарева, Н.Н. Алехина, И.А. Бакаева // Вопросы питания. -2016.

2. Bagayeva, T.V. The study of antioxidant potential of commercially valuable starter cultures of lactic acid bacteria / T.V. Bagaeva, S.V. Kitaevskaya, O.A. Reshetnik // International Journal of Pharmacy & Technology. -2016. -№ 8. -P. 24366-24372 https://doi.org/10.20914/2304-4691-2023-4-26


Review

For citations:


 ,  ,   . Topical biotechnology. 2023;(4):26. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2304-4691-2023-4-26

Views: 175


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2304-4691 (Print)