ИССЛЕДОВАНИЕ АНТИОКСИДАНТНОЙ АКТИВНОСТИ ЗЕРНОВОГО ХЛЕБА, ПРИГОТОВЛЕННОГО НА ЗАКВАСКАХ
https://doi.org/10.20914/2304-4691-2023-4-26
About the Authors
С. КитаевскаяRussian Federation
О. Решетник
Russian Federation
Д. Камартдинова
Russian Federation
References
1. Пономарева, Е.И. Хлеб из биоактивированного зерна пшеницы повышенной пищевой ценности / Е.И. Пономарева, Н.Н. Алехина, И.А. Бакаева // Вопросы питания. -2016.
2. Bagayeva, T.V. The study of antioxidant potential of commercially valuable starter cultures of lactic acid bacteria / T.V. Bagaeva, S.V. Kitaevskaya, O.A. Reshetnik // International Journal of Pharmacy & Technology. -2016. -№ 8. -P. 24366-24372 https://doi.org/10.20914/2304-4691-2023-4-26
Review
For citations:
, , . Topical biotechnology. 2023;(4):26. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2304-4691-2023-4-26