Preview

Topical biotechnology

Advanced search

ТЕХНОЛОГИЯ ПРОИЗВОДСТВА СОЛЕНЫХ СЫРОВ

https://doi.org/10.20914/2304-4691-2020-3-272-273

About the Authors

Г. Утаргалиева
Карагандинский университет имени академика Е.А. Букетова
Russian Federation


А. Жумина
Карагандинский университет имени академика Е.А. Букетова
Russian Federation


М. Ишмуратова
Карагандинский университет имени академика Е.А. Букетова
Russian Federation


References

1. Робинсон Р., Скотт Р., Уилби Р. Производство сыра: научные основы и технологии. -Санкт -Петербург: Профессия, 2005. -27 с.

2. http://www.kazpravda.kz/news/ekonomika/kazahstanskie-kompanii-uvelichili-obemi-proizvodstva-sira-i-tvoroga/

3. https://tengrinews.Kz/markets/


Review

For citations:


 ,  ,   . Topical biotechnology. 2020;(3):272-273. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2304-4691-2020-3-272-273

Views: 28


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2304-4691 (Print)