Preview

Topical biotechnology

Advanced search

ЧЕЧЕВИЧНОЕ МОЛОКО, ОБОГАЩЕННОЕ ЙОДОМ

https://doi.org/10.20914/2304-4691-2020-3-108

About the Authors

А. Дарьин
Воронежский государственный университет инженерных технологий
Russian Federation


Л. Антипова
Воронежский государственный университет инженерных технологий
Russian Federation


References

1. Антипова Л.В. Растения как источники пищевого белка: монография / Л.В. Антипова, И.Н. Толпыгина, Л.Е. Мартемьянова. - Воронеж: Воронежский ЦНТИ, 2013(Воронеж).


Review

For citations:


 ,   . Topical biotechnology. 2020;(3):108. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2304-4691-2020-3-108

Views: 40


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2304-4691 (Print)