Preview

Topical biotechnology

Advanced search

ОСОБЕННОСТИ АГРОБАКТЕРИАЛЬНОЙ ТРАНСФОРМАЦИИ КЛЕЩЕВИНЫ ОБЫКНОВЕННОЙ СОРТОВ ЗАНЗИБАР ГРИН И ИМПАЛА БРОНЗОВАЯ

https://doi.org/10.20914/2304-4691-2020-3-22

About the Authors

Н. Петров
ВНИИ сельскохозяйственной биотехнологии
Russian Federation


О. Александров
ВНИИ сельскохозяйственной биотехнологии
Russian Federation


References

1. da Silva, N.L., Maciel, M.R.W., Batistella, C.B. and Filho, R.M. (2006). Optimization of biodiesel production from castor oil. Appl. Biochem. Biotechnol. 130: 405-14

2. Ogunniyi D.S. Castor oil: a vital industrial raw material //Bioresource technology. - 2006. - Т. 97. - №. 9. - С. 1086-1091.

3. Кононенко С.И. Влияние режимов влаготепловой обработки клещевины на продуктивность свиней // Сборник научных трудов Всероссийского научно-исследовательского института овцеводства и козоводства. 2006. Т. 1. - №. 1.

4. de Souza L.C.M. et al. Cell toxicity by ricin and elucidation of mechanism of Ricin inactivation //International journal of biological macromolecules. - 2018. - Т. 113. - С. 821-828.

5. Doyl J.J., Doyle J.L. Isolation of plant DNA from fresh tissue //Focus. - 1990. - Т. 12. - С. 13-15.


Review

For citations:


 ,   . Topical biotechnology. 2020;(3):22. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2304-4691-2020-3-22

Views: 31


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2304-4691 (Print)