Preview

Topical biotechnology

Advanced search

ВЛИЯНИЕ РАЗЛИЧНЫХ СУБСТРАТОВ НА ПРОДУКЦИЮ БИОПАВ БАКТЕРИЯМИ RHODOCOCCUS ERYTHROPOLIS Х5

https://doi.org/10.20914/2304-4691-2022-1-341

About the Authors

Т. Леонова
ФГБОУ ВО «Тульский государственный университет»
Russian Federation


Е. Акатова
ФГБОУ ВО «Тульский государственный университет»
Russian Federation


References

1. Рудакова М.А., Галицкая П.Ю., Селивановская С.Ю. Биосурфактанты: современные тренды применения // Ученые записки Казанского университета. Серия Естественные науки. -2021. -Т. 163. -№. 2. -С. 177-208.

2. Pirog T. et al. Biosurfactants of Rhodococcus erythropolisIMV Ас-5017: synthesis intensification and practical application //Applied biochemistry and biotechnology. -2013. -V. 170. -№. 4. -P. 880-894.

3. Wang Y. et al. Characterization of trehalose lipids produced by a unique environmental isolate bacterium Rhodococcus qingshengii strainFF //Journal of applied microbiology. -2019. -V. 127. -№. 5. -P. 1442-1453.


Review

For citations:


 ,   . Topical biotechnology. 2022;(1):341. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2304-4691-2022-1-341

Views: 34


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2304-4691 (Print)