ВЛИЯНИЕ РАЗЛИЧНЫХ СУБСТРАТОВ НА ПРОДУКЦИЮ БИОПАВ БАКТЕРИЯМИ RHODOCOCCUS ERYTHROPOLIS Х5
https://doi.org/10.20914/2304-4691-2022-1-341
About the Authors
Т. ЛеоноваRussian Federation
Е. Акатова
Russian Federation
References
1. Рудакова М.А., Галицкая П.Ю., Селивановская С.Ю. Биосурфактанты: современные тренды применения // Ученые записки Казанского университета. Серия Естественные науки. -2021. -Т. 163. -№. 2. -С. 177-208.
2. Pirog T. et al. Biosurfactants of Rhodococcus erythropolisIMV Ас-5017: synthesis intensification and practical application //Applied biochemistry and biotechnology. -2013. -V. 170. -№. 4. -P. 880-894.
3. Wang Y. et al. Characterization of trehalose lipids produced by a unique environmental isolate bacterium Rhodococcus qingshengii strainFF //Journal of applied microbiology. -2019. -V. 127. -№. 5. -P. 1442-1453.
Review
For citations:
, . Topical biotechnology. 2022;(1):341. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2304-4691-2022-1-341