Preview

Topical biotechnology

Advanced search

ВЛИЯНИЕ МОНО-И ОЛИГОСАХАРИДОВ VALERIANA OFFICINALIS L. НА МИКРОФЛОРУ КИШЕЧНИКА

https://doi.org/10.20914/2304-4691-2019-3-426-428

About the Authors

А. Сидоров
Тверской государственный технический университет
Russian Federation


Л. Смирнова
Тверской государственный медицинский университет
Russian Federation


Е. Ожимкова
Тверской государственный технический университет
Russian Federation


В. Червинец
Тверской государственный медицинский университет
Russian Federation


В. Молчанов
Тверской государственный технический университет
Russian Federation


References

1. ГОСТ Р 52349-2005. Продукты пищевые функциональные. Термины и определения.

2. J. Warrand. Healthy Polysaccharides. The Next Chapter in Food Products. Food Technol. Biotechnol., 44 (3), 355-370, (2006).

3. S. Sarkar. Potential of prebiotics as functional foods -a review. Nutrition and Food Science. Vol. 37, Is.3, 168 -177 (2007).

4. A. Lovegrove, et al. (2017) Role of polysaccharides in food, digestion, and health, Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 57:2, 237-253.


Review

For citations:


 ,  ,  ,  ,   . Topical biotechnology. 2019;(3):426-428. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2304-4691-2019-3-426-428

Views: 33


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2304-4691 (Print)