ИЗУЧЕНИЕ СВОЙСТВ РЕКОМБИНАНТНОЙ МЕТАЛЛОПЕПТИДАЗЫ М9
https://doi.org/10.20914/2304-4691-2019-3-21-22
Об авторах
А. А. МаховаРоссия
М. Ю. Минаев
Россия
Список литературы
1. Bekhit АА1, Hopkins DL, Geesink G, Bekhit AA, Franks P Exogenous proteases for meat tenderization. Critical reviews in food science and nutrition, 2014, 54(8) : 1012-31. DOI: 10.1080/10408398.2011.623247.
2. Sun Q., Chen F., Geng F., Luo Y., Gong S., Jiang Z. A novel aspartic protease from Rhizomucor miehei expressed in Pichia pastoris and its application on meat tenderization and preparation of turtle peptides. Food Chem. 2017; 245: 570-7. URL: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.10.113
3. Minaev, M., and Makhova, A.A. (2019). Recombinant metalloprotease as a perspective enzyme for meat tenderization. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 13(1), 628-633. https://doi.org/10.5219/1087
Рецензия
Для цитирования:
Махова А.А., Минаев М.Ю. ИЗУЧЕНИЕ СВОЙСТВ РЕКОМБИНАНТНОЙ МЕТАЛЛОПЕПТИДАЗЫ М9. Актуальная биотехнология. 2019;(3):21-22. https://doi.org/10.20914/2304-4691-2019-3-21-22