Preview

Topical biotechnology

Advanced search

АГГЛЮТИНИРУЮЩАЯ СПОСОБНОСТЬ КУЛЬТУР АКТИВНОГО ИЛА

https://doi.org/10.20914/2304-4691-2021-1-212

About the Authors

С. Клементьев
Казанский национальный исследовательский технологический университет
Russian Federation


А. Кобелев
Казанский национальный исследовательский технологический университет
Russian Federation


А. Сироткин
Казанский национальный исследовательский технологический университет
Russian Federation


References

1. Гришин, А.В. Лектины Pseudomonas aeruginosa как мишени для новых антибактериальных соединений / А.В. Гришин, М.С. Кривозубов, А.С. Карягина, А.Л. Гинцбург // Actanaturae (русскоязычная версия). - 2015. - Том 7. - № 2 (25). - С. 32-45;

2. Bergey's Manual of Systematic Bacteriology/ William B. Whitman - USA: Springer, 2005. - 1250 p;

3. Луцик М.Д. Лектины / М.Д. Луцик, Е.Н. Панасюк, А.Д. Луцик. Львов: Высшая школа. 1981. - 156 с.


Review

For citations:


 ,  ,   . Topical biotechnology. 2021;(1):212. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2304-4691-2021-1-212

Views: 36


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2304-4691 (Print)