Preview

Topical biotechnology

Advanced search

ОЦЕНКА БИОГЕННОСТИ И ТОКСИЧНОСТИ ЭЛЕМЕНТОВ В ЭКОЛОГИЧЕСКОЙ ГИДРОХИМИИ

https://doi.org/10.20914/2304-4691-2021-1-99-100

About the Author

И. Полянская
Вологодская молочнохозяйственная академия
Russian Federation


References

1. Вio-elements in functional foods / I.S. Polyanskaya, V.L Popova, L.G. Stoyanova, A.S. Teraevich // Journal of Hygienic Engineering and Design. 2017. Т. 21. С. 70-76.

2. Polyanskaya I.S. Quasicapsulation of probiotics / I.S. Polyanskaya, V.L Popova, L.G., Stoyanova, V.F. Semenikhina // Journal of Hygienic Engineering and Design. 2018. Т. 24. С. 31-38.

3. Полянская И.С. Нутрициологическая химия s-элементов / И.С. Полянская; М-во сельского хоз-ва РФ, ФГБОУ ВПО "Вологодская гос. молочнохозяйственная акад. им. Н.В. Верещагина". Вологда, 2011. -139 с.


Review

For citations:


  . Topical biotechnology. 2021;(1):99-100. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2304-4691-2021-1-99-100

Views: 38


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2304-4691 (Print)