Preview

Topical biotechnology

Advanced search

ВЫРАЩИВАНИЕ ЦЫПЛЯТ-БРОЙЛЕРОВ С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ МУЛЬТИЭНЗИМНОЙ КОРМОВОЙ ДОБАВКИ

https://doi.org/10.20914/2304-4691-2021-1-79-81

About the Authors

К. Нечитайло
Федеральный научный центр биологических систем и агротехнологий РАН
Russian Federation


Е. Сизова
Федеральный научный центр биологических систем и агротехнологий РАН
Russian Federation


References

1. Мирошников С.А., Канавина О.Н. Опыт оптимизации энзимсодержащих диет по минеральным веществам // Вестник Оренбургского государственного университета. 2005. №. 2-2. С. 42-43

2. Мирошников С.А., Мартыненко С.С. Стабилизирующее действие мультиэнзимной композиции на организм цыплят-бройлеров при смене состава рациона // Докл. Рос. акад. с. х. наук. 2000. № 2. - С. 47-49.

3. Фисинин В.И. Егоров И.А., Околелова Т.М., Имангулов Ш.А. Кормление сельскохозяйственной птицы, г. Сергиев Посад, 2010, 375 с.

4. Cheng G., Hao H., Xie S., Wang X., Dai M., Huang L., Yuan Z. Antibiotic alternatives: the substitution of antibiotics in animal husbandry? Front Microbiol., 2014, 5: 217 (doi: 10.3389/fmicb.2014.00217).

5. Kiarie E., Romero L.F., Nyachoti C.M. The role of added feed enzymes in promoting gut health in swine and poultry // Nutr. Res. Rev. 2013. V. 26. P. 71-88.

6. Mohammadagheri N, Najafi R, Najafi G. Effects of dietary supplementation of organic acids and phytase on performance and intestinal histomorphology of broilers. Vet Res Forum. 2016 Summer; 7(3):189-195. Epub 2016 Sep 15. PMID: 27872714; PMCID: PMC5094164.

7. Rios A.C., Moutinho C.G., Pinto F.C., Del Fiol F.S., Chaud M.V. Alternatives to overcoming bacterial resistances: state-of-the-art // Microbiol Res. 2016. V. 191. P. 51-80.


Review

For citations:


 ,   . Topical biotechnology. 2021;(1):79-81. (In Russ.) https://doi.org/10.20914/2304-4691-2021-1-79-81

Views: 42


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2304-4691 (Print)